Global Secure: Uw Partner in Cyberbeveiliging en Compliance

We hebben ons gespecialiseerd in cybersecurity en willen een zo compleet mogelijk dienstenpakket aan kunnen bieden. Dit betekent in de praktijk dat we onze klanten willen ondersteunen en ontzorgen. Langetermijnrelaties met de klant en een persoonlijke en gedegen ondersteuning staan centraal in onze dagelijkse werkzaamheden.

Welkom bij Global Secure waar uw digitale veiligheid onze prioriteit is. Ons team van experts op o.a. het gebied van ISO 27001 en NIS2 biedt een breed scala aan diensten om uw organisatie te beveiligen tegen cyberdreigingen én te zorgen voor naleving van relevante normen en wetgeving. 

1. Inventarisaties.
Wij inventariseren uw IT-infrastructuur, processen en assets, en geven u hiermee een duidelijk en compleet beeld van het beveiligingslandschap van uw organisatie. 

2. Risicoanalyses.
Wij begrijpen dat risicobeheer cruciaal is voor de veiligheid van uw organisatie. Ons team voert uitgebreide risicoanalyses uit om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en strategieën te ontwikkelen om deze risico's te minimaliseren. 

3. ISMS Implementaties.
Implementatie van een ISMS (Information Security Management System ) conform de ISO 27000 normen, waarbij we zorgen voor een robuust en flexibel framework voor het beheren van uw bedrijfsinformatie.  

4. Consultancy.
Onze consultancydiensten zijn gericht op het bieden van advies en begeleiding bij het navigeren door complexe beveiligingsuitdagingen. Wij werken nauw samen met uw medewerkers om oplossingen aan te bieden die passen bij de specifieke behoeften van uw organisatie. 

5. Governance.
Governance is cruciaal voor effectieve cyberbeveiliging. Wij helpen bij het opstellen van beleid, procedures en standaarden die uw organisatie sturen in het beheren van informatiebeveiliging. Onze benadering waarborgt naleving en bevordert een cultuur van veiligheid binnen uw organisatie. 

6. Projectmanagement.
Onze projectmanagers begrijpen dat elk cyberbeveiligingsproject uniek is. Zij gebruiken beproefde methoden om projecten efficiënt en effectief te beheren, van planning tot uitvoering, zodat uw beveiligingsinitiatieven op tijd en binnen budget worden geleverd. 

7. Technische probleemoplossing.
Bij technische problemen staat ons team klaar om snel en efficiënt te reageren. Of het nu gaat om een acute dreiging of een complex beveiligingsprobleem, wij bieden deskundige oplossingen om uw systemen te beschermen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. 

Wilt u meer weten over hoe Global Secure uw organisatie kan ondersteunen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw digitale omgeving veilig en compliant is.